Η κρίσιμη εβδομάδα και τα… ρέστα για δύο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εβδομάδα Ευρώπης είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα για τον ΑΡΗ, όμως τα μεταγραφικά δεν φεύγουν από το προσκήνιο και επισκιάζουν για την ώρα το πρώτο ματς κόντρα στη Γκόμελ.

Οι επόμενες μέρες κρίνονται αρκετά κρίσιμες από τους ανθρώπους της ομάδας για δύο περιπτώσεις που βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και του Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ δεν έχει παρατήσει τα όπλα ούτε με τον Μάνου Γκαρθία αλλά ούτε και με τον Σάντι Μίνα. Ο δεύτερος μάλιστα συνεχίζει να έχει έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας όμως ο Καρυπίδης δεν το παρατάει και πιστεύει σε ανατροπή στην ολοκλήρωση του “μπαμ” του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Στην πιο… προσγειωμένη περίπτωση -συγκριτικά με τον Μίνα- του Μάνου Γκαρθία, το θέμα είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά η Σπόρτινγκ Χιχόν και να ανάψει το “πράσινο” φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 24χρονου άσσου.

Ο ΑΡΗΣ φαίνεται να διατεθειμένος να ανέβει λίγο παραπάνω και να αποδεχθεί κάποια μπόνους που θα αποφέρουν εξτρά χρήματα στους Ισπανούς.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Θεόδωρος Καρυπίδης να μεταβεί στην Ισπανία μέσα στα επόμενα 24ωρα για αυτές τις δύο περιπτώσεις -ίσως και όχι μόνο- προσπαθώντας να ολοκληρώσει τουλάχιστον τη μία.

Προτεινόμενα Άρθρα