Θέλουν μπάλα και περιμένουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα αναμένεται και αρκετά ενδιαφέρουσα όσον αφορά την κατάληξη της φετινής Super League.

Αύριο (28/04) είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της 1ης κατηγορίας, από την οποία δεν αποκλείεται να προκύψουν και οριστικές εξελίξεις για την κατάληξη της τρέχουσας σεζόν.

Η διαλλακτική -πλέον- στάση της UEFA δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα, την ώρα που η λίγκα αναμένει και τις αποφάσεις της κυβέρνησης όσον αφορά το πλάνο της σταδιακής επιστροφής στην καθημερινότητα. 

Το μόνο δεδομένο είναι ότι όλοι παίκτες επιθυμούν την άμεση επιστροφή στο γήπεδο. Στο “όλοι” περιλαμβάνονται και εκείνοι του ΑΡΗ, οι οποίοι ελπίζουν ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχουν χειροπιαστό στα χέρια τους. 

Η όλη κατάσταση παραμένει θέμα καθημερινής συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συχνά-πυκνά έχουν επικοινωνία και με τους ανθρώπους της ομάδας μήπως και αντλήσουν κάποια επιπλέον πληροφορία για το μέλλον της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Αν πάντως αποφασιστεί η συνέχιση της σεζόν, γνωρίζουν πλέον ότι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στο γήπεδο η οποία σε αυτό το σενάριο υπολογίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Δηλαδή ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα