Ιντέγε: Ποδοσφαιροκουβέντα… μέσω instagram (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο επιθετικός του ΑΡΗ και ένας φίλος του, συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τη καριέρα του πρώτου

Εν μέσω της έλλειψης αθλητικών διοργανώσεων, ο Μπράουν Ιντέγε και ένας καλός του φίλος, συνομίλησαν για αρκετή ώρα στο instagram, συζητόντας για τις καλύτερες στιγμές του Νιγηριανού επιθετικού του ΑΡΗ.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στην ανάλυση των γκολ και των ασίστ που έχει πετύχει ο Μπράουν Ιντέγε με την φανέλα του ΑΡΗ, σχολιάζοντας το πώς εξελίχθηκαν οι φάσεις και το τι μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα. Με αφορμή το γκολ του ίδιου στην Τούμπα, ο Μπράουν Ιντέγε περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σε όλα τα ντέρμπι. O 31χρονος επιθετικός σημείωσε πως στα μεγάλα ματς, υπάρχει ένταση ανά 5 λεπτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός έξτρα χρόνος και το παιχνίδι να κρατάει περισσότερο. 

Παράλληλα, σημείωσε την διαφορετική χρησιμοποίηση που είχε από τους προπονητές που βρέθηκαν στον πάγκο του ΑΡΗ, είτε σε σύστημα 4-3-3 στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς όπου είχε την οδηγία να ανοίγει στα πλάγια, είτε στο 4-2-3-1 που ακολούθησε αργότερα, με τον ίδιο να κινείται στον άξονα.

Τέλος, η κουβέντα μεταφέρθηκε στις εμφανίσεις του με την Εθνική Νιγηρίας και την κατάκτηση του Africa Cup of Nations το 2013. Ο Μπράουν Ιντέγε, μαζί με τον Βίκτορ Μόουζες και τον Εμάνουελ Εμενίκε, ήταν η επιθετική τριάδα που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου της Αφρικής.

Θυμηθείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές του Μπράουν Ιντέγε με την φανέλα του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα