Σόουζα: Καμία συζήτηση αλλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι προτεραιότητες του ΑΡΗ στις ανανεώσεις των συμβολαίων είναι συγκεκριμένες μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται και για τα οποία δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Παίκτες για τους οποίους υπάρχει απόφαση να μην συνεχίσουν αλλά και παίκτες με κάποιες πιθανότητες να συνεχίσουν στην ομάδα. 

Ο Ούγκο Σόουζα είναι από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν υπάρχει καμία επαφή τόσο καιρό, δείχνοντας πολλά με αυτήν την… σιγή της υπόθεσής του. Ίσως όμως στην πορεία τα πράγματα να κυλήσουν διαφορετικά. 

Την προηγούμενη εβδομάδα το AllAboutARIS σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει στο μέλλον αλλαγή στάσης όσον αφορά τον Ίβηρα κεντρικό αμυντικό, ειδικά στην περίπτωση που παραχωρηθεί και ο Λίντσεϊ Ρόουζ. 

Μπορεί η συμμετοχή του στο ροτέισον της ομάδας να μην είναι τόσο μεγάλη ή αυτή που θα ήθελε ο ίδιος. Από την άλλη όμως όποτε κλήθηκε να βοηθήσει φέτος, το έκανε με περίσσιο πάθος και σταθερή παρουσία, αποτελώντας ένα εργαλείο… ειδικών συνθηκών για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Δεν αποκλείεται λοιπόν το καλοκαίρι να κληθεί για συζητήσεις εάν αλλάξει ολοκληρωτικά το σκεπτικό των “κιτρινόμαυρων” για την περίπτωσή του, αφού για την ώρα μιλάμε για απλές σκέψεις και τίποτε άλλο.  Εάν και εφόσον όμως γίνει αυτό η βασική προϋπόθεση είναι να ρίξει το κασέ του, το οποίο κρίνεται υψηλό για τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο που έχει.

Προτεινόμενα Άρθρα