Καταγγελία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ΕΠΟ για Μπούργος – Ο Αργεντινός ζητάει όλο το συμβόλαιο της χρονιάς για να υπογράψει τη λύση!

από AllAboutARIS

Μπορεί οι δρόμοι του ΑΡΗ με τον Χερμάν Μπούργος να πήραν διαφορετική κατεύθυνση από το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, όμως τα τυπικά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Και αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, αφού ο Χερμάν Μπούργος αρνείται να υπογράψει τη λύση – κοινή συναινέσει- με τον ΑΡΗ. Οι “Κιτρινόμαυροι” επισημαίνουν ότι στο συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό υπάρχει όρος που αναφέρει ότι ο Αργεντινός θα έπαιρνε μόνο τα δεδουλευμένα του.

Αντ’ αυτού, ο Χερμάν Μπούργος ζητάει το συμβόλαιο όλης της σεζόν 2022-23 με τις δύο πλευρές να ακολουθούν πια τον δικαστικό δρόμο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει προβεί σε καταγγελία στην Ελληνικό Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς αναφέρει ότι ο όρος είναι υπαρκτός στο συμβόλαιο και φυσικά εν γνώση του μέχρι πρότινος προπονητή της.

Προφανώς, τον δρόμο της καταγγελίας θα ακολουθήσει και ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος είναι όμως ο μόνος που επέλεξε αυτό τον δρόμο, σε αντίθεση με όλους τους άλλους προπονητές που βρέθηκαν στον πάγκο του ΑΡΗ και έφυγαν σαν φίλοι μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Το γεγονός ότι ο 53χρονος τεχνικός ζητάει μη δεδουλευμένα χρήματα και μάλιστα για όλη τη σεζόν, τίθεται στην κρίση του κόσμου του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα