Κάτι έχει -πάλι- στα σκαριά για προπονητή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ παραμένει σε μία περίοδο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις, από τη στιγμή μάλιστα που τα ανοικτά μέτωπα δεν είναι λίγα.

Από τη μία η ομάδα… τρέχει για τουλάχιστον ακόμα δύο προσθήκες στο ρόστερ της και φυσικά υπάρχει το μεγάλο κεφάλαιο της επιλογής του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Χερμάν Μπούργος.

Μετά από μία εβδομάδα που το θέμα μοιράστηκε ανάμεσα σε Ραούλ Κανέδα και Χούλιο Βελάσκεθ, τα τελευταία 24ωρα φάινεται ότι ο ΑΡΗΣ έχει πάλι κάτι στα σκαριά όσον αφορά τη διαδοχή κατάσταση στον πάγκο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα στις πολλές περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, ο Θεόδωρος Καρυπίδης ξεχωρίζει μία ακόμα τις τελευταίες μέρες και έχει πέσει το βάρος λίγο παραπάνω σε αυτήν, χωρίς ακόμα κάτι οριστικό.

Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, κάτι που είναι και στόχος για τον Καρυπίδη που θέλει να τελειώσει άμεσα το όλο ζήτημα. Διαφορετικά το θέμα θα πάρει κι άλλη παράταση, στην οποία είναι σύμμαχος και η παρουσία του Τόλη Τερζή στην ομάδα.

Οι πληροφορίες για την ώρα δεν είναι πολλές και αυτό δεν αποκλείεται να συνδέεται με όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την ΠΑΕ να κρατάει χαμηλά τη μπάλα μέχρι να έχει μία οριστική συμφωνία στα χέρια της,

Προτεινόμενα Άρθρα