Κρίσιμα 24ωρα για τα μεταγραφικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το deadline για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο φτάνει στο τέλος του και ο ΑΡΗΣ μέχρι και την Πέμπτη για να ολοκληρώσει κινήσεις παικτών από άλλες ομάδες.

Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται κάνουν τουλάχιστον μία κίνηση μέσα στα επόμενα 24ωρα και θα κινηθούν στην αγορά των ελεύθερων για ό,τι απομείνει, εφόσον βρουν φυσικά και αυτό που ταιριάζει στα “θέλω” τους.

Το θέμα του Πίτερ Ετεμπό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ως την Πέμπτη, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά αλλά το θέμα να μην μοιάζει τελικά τόσο τελειωμένο.

Τα γραφειοκρατικά παίζουν φυσικά και αυτά τον ρόλο τους, αφού θα ανοίξουν τον δρόμο για να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωση του Νιγηριανού είναι να βρει ο ΑΡΗΣ κάτι πιο… έτοιμο για τα χαφ του, αφού τίθεται και το ζήτημα του χρόνου που θα χρειαστεί ο Ετεμπό.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η δεδομένη αναζήτηση για φορ αλλά υπό προϋποθέσεις, όπως επίσης για έναν χαφ αλλά ενδεχομένως και για τερματοφύλακα.

Το τελευταίο μέτωπο αναδεικνύεται δειλά-δειλά τα τελευταία 24ωρα και ίσως ο ΑΡΗΣ κάνει και μία κίνηση για τον “άσσο”, χωρίς όμως να θεωρείται ακόμα τόσο δεδομένη όσο οι παραπάνω.

Σε όλα τα παραπάνω έχει λόγο πλέον και ο Άλαν Πάρντιου, με τον ΑΡΗ να βαδίζει πάνω στα αγωνιστικά “θέλω” του Άγγλου για τις τελικές του επιλογές.

Προτεινόμενα Άρθρα