Χρίστο Ζαχαρίεβ: Έξι γλώσσες, πολλά πτυχία, εξαιρετικό βιογραφικό! (pics)

από AllAboutARIS

Στον ΑΡΗ όλα κινούνται πλέον σε ρυθμούς Άλαν Πάρντιου, ο οποίος ανέλαβε πλέον την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων. Ο Άγγλος προπονητής είναι στη Θεσσαλονίκη μαζί με το βοηθό του Άλεξ Ντάιερ, ωστόσο, κατόπιν δικής του εισήγησης, προστέθηκε ένα ακόμη μέλος, το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τον αναλυτή Χρίστο Ζαχαρίεβ, ο οποίος είναι πλέον κομμάτι του τεχνικού επιτελείου του ΑΡΗ. Πρόκειται για ένα άτομο με εξαιρετικό βιογραφικό και παρά τη μικρή του ηλικία, έχει σπουδάσει το αντικείμενο είναι γνώστης συνολικά έξι γλωσσών και συνεργάστηκε με τον Άλαν Πάρντιου στην τελευταία ομάδα του, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Τι εστί λοιπόν Ζαχαρίεβ; Έχοντας περάσει ως προπονητής και σαν τεχνικός διευθυντής από διάφορες ακαδημίες στη Βουλγαρία, τον Ιανουάριο του 2020 προσελήφθη από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η πρώτη δουλειά του ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ακαδημιών, μετά έγινε βοηθός προπονητή της U19 κι έπειτα επικεφαλής αναλυτής ποδοσφαίρου των ακαδημιών. Στη συνέχεια όταν ανέλαβε ο Άλαν Πάρντιου την ομάδα της Βουλγαρίας, συνεργάστηκε μαζί του.

Είναι απόφοιτος του 164th High School Miguel de Cervantes, του μοναδικού κολεγίου στη Βουλγαρία, όπου βασική γλώσσα είναι τα ισπανικά, ενώ έχει και πτυχίου μαθηματικού.

Μιλάει άπταιστα έξι γλώσσες. Εκτός από τη μητρική του, μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και Ιταλικά. Είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα παραβρέθηκε και στην πρώτη προπόνηση του Άλαν Πάρντιου.

Προτεινόμενα Άρθρα