Το… πήγε αλλιώς αυτή την εβδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από την ΑΕΚ αλλά κυρίως η εμφάνιση του ΑΡΗ… ταρακούνησαν την ομάδα και ίσως περισσότερο απ’ όλους τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Άγγλος βρέθηκε αρκετά νωρίς αντιμέτωπος με την πρώτη αγωνιστική του κρίση στον κιτρινόμαυρο πάγκο, αναζητώντας τις τελευταίες μέρες όχι μόνο τι έφταιξε αλλά κυρίως τι πρέπει να αλλάξει.

Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι και την ημέρα του αγώνα δεν υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους είχε όλες αυτές τις μέρες καθημερινά στο Ρύσιο και με κάποιες πρώτες διαφοροποιήσεις στον τρόπο δουλειάς του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο 61χρονος τεχνικός δούλεψε πιο στοχευμένα για τον Ιωνικό από την προπόνηση της Τετάρτης. Αντίθετα, στον εβδομαδιαίο κύκλο προπονήσεων που προηγήθηκε του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Πάρντιου δούλεψε πάνω στην Ένωση για 1,5 προπόνηση.

Αυτό το στοιχείο, μαζί με κάποιες ακόμα μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, δείχνουν μία αλλαγή πλεύσης του Πάρντιου ώστε να επαναφέρει την ομάδα στα στάνταρ του προηγούμενου μήνα και στην ισορροπία που φαινόταν ότι πάει να βρει.

Φυσικά αυτό θέλει παραπάνω από μία εβδομάδα αλλά το ματς με τον Ιωνικό είναι ίσως μία πρώτη ευκαιρία για συμπεράσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα