Φαμπιάνο, ο πρώτος “κλέφτης” της λίγκας!

από AllAboutARIS

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με σκαμπανεβάσματα για τον ΑΡΗ και με κάποιες μέτριες ή κακές εμφανίσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει κουβέντα για κάποιους παίκτες ή… παρασύρουν άλλους.

Η άμυνα έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο. Οχι άδικα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις βρέθηκε στη δίνη μίας κακής ημέρας.

Δεν είναι τυχαία τα εννέα γκολ παθητικό στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, με τον ΑΡΗ να κρατάει μόλις τρεις φορές το μηδέν πίσω.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν απαγορεύει κάποιους από τα μετόπισθεν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις ή τα στατιστικά τους. Ο Μαζικού είναι ένα παράδειγμα και ειδικά σε μία κατηγορία υπάρχει αυτό του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλίάνος είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας με τα κλεψίματα στη Super League, έχοντας 32, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει ακόμη ένα ενδιαφέρον στατιστικό για αυτόν. Συγκεκριμένα είναι ο μοναδικός στόπερ στην πρώτη 15άδα με τις πάσες στο πρωτάθλημα.

Μπορεί σε κάποια ματς ο Φαμπιάνο να μην ήταν στην καλύτερη μέρα του, η παρουσία του όμως είναι αρκετά σημαντική και κάποιοι αριθμοί το επιβεβαιώνουν.

Προτεινόμενα Άρθρα