Top σκόρερ και top αποτελεσματικότητα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα σε δύο αγώνες ο Λουίς Πάλμα έφερε τα πάνω-κάτω στον πίνακα των σκόρερ του ΑΡΗ αλλά και σε εκείνον της Super League.

Ο Ονδουριανός σκόραρε τρία γκολ με τη Λαμία και ακόμη ένα στα Γιάννενα, φτάνοντας τα έξι για να ξεπεράσει Γκρέι και Μαντσίνι με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τα κατορθώματά του όμως δεν περιορίζονται μόνο εντός ομάδας.

Ο Πάλμα είναι πλέον στην 4η θέση των σκόρερ της λίγκας, τρία πίσω από τον Καρέλη. Παράλληλα όμως είναι ο 2ος πιο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα!

Συγκεκριμένα ο Πάλμα έχει 6 γκολ σε 17 τελικές, δηλαδή ένα γκολ ανά 2,8 τελικές προσπάθειες ή αλλιώς 0,90 γκολ ανά 90 λεπτά. Επίσης εντός ΑΡΗ έχει συμμετοχή σε οκτώ από τα 21 γκολ της ομάδας

Το χατ-τρικ κόντρα στη Λαμία αναμφίβολα τον βοήθησε να βελτιώσει κατά πολύ τα στατιστικά. Την ίδια στιγμή όμως αποδεικνύει ότι αξίζει μια θέση στο αρχικό σχήμα και κάνει νούμερα τα οποία είναι σημαντικά για τον ίδιο και φυσικά για τον ΑΡΗ, σε μία σεζόν όπου μέχρι στιγμής δυσκολεύεται στο σκοράρισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα