Μεταγραφή από το “πάνω ράφι”, πριν τα μέσα Δεκέμβρη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία διαφορετική μεταγραφική περίοδος μετά από χρόνια στον ΑΡΗ. Και πώς να μην είναι όταν ήδη έχει κάνει την πρώτη του κίνηση…

Το ημερολόγιο έδειχνε χθες 11 Δεκεμβρίου και ο Θεόδωρος Καρυπίδης έδινε τα χέρια με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ένας παίκτης από το “πάνω ράφι”, με πολύ ενεργό ρόλο σε ομάδα της Bundesliga μέχρι πέρυσι τον Ιούνιο.

Ακόμα και αυτό δεν μπορεί να προδικάσει θετικά την παρουσία του Τσέχου στα ελληνικά γήπεδα. Ο ίδιος θα πρέπει να επιβεβαιώσει όσα εγκωμιαστικά τον συνοδεύουν. Ασχετα με αυτό όμως είναι άξιο αναφοράς ότι ο ΑΡΗΣ έκλεισε παίκτη τέτοιου επιπέδου και γενικά παίκτη πριν καν ακόμα ο Δεκέμβριος φτάσει στα μισά.

Μία κατάσταση φυσιολογική αλλά καινούργια λόγω του βραχνά με το CAS τα προηγούμενα χρόνια… Τότε που ο ΑΡΗΣ περίμενε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να μάθει εάν θα έχει δικαίωμα για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Μία κατάσταση που του έδενε τα χέρια και δεν μπορούσε να δεσμευτεί από νωρίς με κάποιο ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι αλλοιώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας -δεν αναιρεί άλλα λάθη της- χάνοντας χρόνο αλλά και επιλογές που μπορεί να ήταν καλύτερες από αυτές στις οποίες κατέληξε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο

Προτεινόμενα Άρθρα