Όλη η Αγγλία θέλει τον Φέλιξ (vid)

από AllAboutARIS

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι στα σαλόνια της Premier League ο Ζοάο Φέλιξ, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ τον έχουν στη λίστα τους εδώ και αρκετό καιρό, ενώ σύμφωνα με την Telegrhap στο παιχνίδι για την απόκτηση του μπαίνει και η Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι Ροχιμπλάνκος τον έχουν βάλει στη λίστα δανεισμού, αξιώνοντας από τους ενδιαφερόμενους ένα ποσό κοντά στα 9 εκατ. ευρώ.

Εδώ και αρκετό διάστημα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ εξετάζουν την περίπτωση του, με τους Κανονιέρηδες πάντως να μην καίγονται αφού έχουν ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Μούντρικ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκτ.

Από την άλλη, οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους μετά την αρπαγή του Γκάκπο από τη Λίβερπουλ, αλλά όπως φαίνεται έχουν κι πάλι έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικό, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τοντ Μπόελι, να έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις.

Το μόνο που μπορεί να υποθέσει κανείς είναι πως ο Φέλιξ θα αγωνίζεται σε λίγο καιρό στην Premier League, χωρίς όμως ακόμη να ξέρουμε με ποια φανέλα ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως όποια ομάδα καταφέρει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, αν θελήσει να τον κρατήσει μετά το τέλος του θα πρέπει να καταβάλει πάνω από 100 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.







Προτεινόμενα Άρθρα