Ο ΑΡΗΣ “φωνάζει” δίκαια αλλά δεν έβαλε τίποτα κάτω από το… χαλάκι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όσα έγιναν διαιτητικά στο παιχνίδι της Τούμπας δίνουν πατήματα στον ΑΡΗ για να φωνάξει για ακόμη μία φορά -δυστυχώς- φέτος.

Η ομάδα έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον Μπόγκναρ και το VAR στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τα οποία κατέγραψε μαζί με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν τα χρησιμοποίησε όμως και ως ασπίδα.

Σε αντίθεση με άλλους που ευνοούνται και το παρουσιάζουν ως νορμάλ ή “φωνάζουν” περί αδικίας κλπ,, ο ΑΡΗΣ ως οργανισμός από χθες μοιράζει τις ευθύνες όπως πρέπει και δεν βάζει τίποτα κάτω από το… χαλάκι της διαιτησίας.

Αυτό ξεκίνησε από τις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του ντέρμπι, όπως και του Άλαν Πάρντιου, αναγνωρίζοντας όλοι πρώτα τις ευθύνες της ομάδας και μετά αυτές του διαιτητή/.

Αυτό έκανε και ο Θεόδωρος Καρυπίδης αλλά με πιο… ηχηρό τρόπο, μέσω της χθεσινής παρουσίας του στο Ρύσιο και τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές. Η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή στην οποία στάθηκε πρωτίστως και στη συνέχεια του λόγου του έβαλε στο “κάδρο” και τον τρόπο με τον οποίο η διαιτησία επηρέασε το παιχνίδι.

Άλλωστε στη συνέντευξη που είχε δώσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσφάτως στους Betarades, είχε σημειώσει ότι πρέπει θέλει να έχει μία καλή ομάδα ώστε να ξεπερνάει και τα εμπόδια της διαιτησίας. Άλλες φορές το έχει πετύχει φέτος, άλλες όχι…  Έχει δείξει όμως ότι μπορεί να το κάνει, όταν είναι αυτή που πρέπει.

Προτεινόμενα Άρθρα