Αντίδραση… τώρα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Γενάρης του ΑΡΗ θυμίζει… μαραθώνιο και δεν έχει την ευχέρεια να μένει για πολύ σε ένα παιχνίδι.

Ο αγώνας της Τούμπας ήταν από τις χειρότερες μέρες της ομάδας φέτος και θέλει γρήγορα να την ξεχάσει, ποντάροντας για αυτό στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο γήπεδό τους και ψάχνουν ένα απαραίτητο τρίποντο σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, το οποίο όμως κρύβει τις παγίδες του.

Ισως η μεγαλύτερη να είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος επιστρέφει στο “Βικελίδης” για πρώτη φορά ως αντίπαλος και μόλις λίγες μέρες μετά την ανάληψη του Αστέρα.

Οι Αρκάδες επέστρεψαν στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, ήρθαν με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στη Θεσσαλονίκη και παίζοντας ως το τέλος για να προλάβουν τα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ: Ούτε Πάλμα, ούτε και οι εκπλήξεις στην αποστολή

Στις ημέρες μεσολάβησαν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν άλλαξαν πολλά στον ΑΡΗ. Για την ακρίβεια τίποτα όσον αφορά τους παίκτες που υπολογίζει ο Άλαν Πάρντιου, με την αποστολή να είναι ίδια με εκείνη της Τούμπας.

Εκτός έμεινε για ακόμη μία φορά ο Πάλμα, ο οποίος πέραν της κάκωσης ταλαιπωρείται και από ίωση.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χωρίς επιθετικό στη Θεσσαλονίκη

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι η μοναδική επιλογή του Άκη Μάντζιου για την επίθεση, όμως ο Αργεντινός έμεινε στην Τρίπολη λόγω καρτών.

Έκτος για τους Αρκάδες είναι και ο Μπαρτόλο λόγω τραυματισμού, όπως επίσης οι Μπενίτο, Γκαρθία και Βαλιέντε που είναι χρόνιες απουσίες.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Κρέσπι, Κωστέας.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

17η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:00, Novasports

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), Ιωάννης Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθός VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα