Δικαιοσύνη για τον Άλκη

από AllAboutARIS

Η ώρα της κρίσης… Η ώρα της δικαιοσύνης…

Σε αυτήν ελπίζει μια ολόκληρη κοινωνία από σήμερα, με την έναρξη της δίκης για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, αλλά μοιάζει σαν χθες, όταν τα τηλέφωνα χτυπούσαν και άρχισε να διαδίδεται η τραγική είδηση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του ΑΡΗ στη περιοχή της Χαριλάου.

Οι μνήμες αυτές θα ξυπνήσουν ξανά από σήμερα, για την οικογένεια του ΑΡΗ, για την οικογένεια του Άλκη και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που στρέφει το βλέμμα της στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης και άπαντες ΑΠΑΙΤΟΥΝ δικαιοσύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα και την μέγιστη των ποινών για τους 12 δολοφόνους ενός νεαρού παιδιού που απλά είπε ποια ομάδα υποστηρίζει.

Στα δικαστήρια αναμένονται από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες κόσμου που θα φωνάξουν και θα απαιτήσουν δικαιοσύνη, μαζί φυσικά με την οικογένεια του Άλκη. Η αστυνομία έχει προετοιμαστεί τις τελευταίες ημέρες και θα υπάρξουν τα σχετικά μέτρα τάξης περιμετρικά των δικαστηρίων.

Αυτό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το αν τελικά θα ξεκινήσει σήμερα η δίκη ή αν θα υπάρξει αίτημα αναβολής τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας, όπως δήλωσε, θα καταθέσει αίτημα για την προσθήκη της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα μέτρα τάξης γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, την Τετάρτη (18-01-2023) κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 λόγω συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία και δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατίας, Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού, Αναγεννήσεως και των γύρω δρόμων της περιοχής».

Προτεινόμενα Άρθρα