Καρυπίδης στους παίκτες: “Οποιος δεν ματώνει τη φανέλα φεύγει – Ντροπή να χάνετε από τον Ιωνικό”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους παίκτες του ΑΡΗ στην προπόνηση της Δευτέρας μέσω Skype από την Αθήνα όπου και βρίσκεται.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ απευθύνθηκε σε όλους με αρκετά έντονος ύφος και απαίτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους από εδώ και πέρα ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

“Για πολύ καιρό ήμουν η ασπίδα σας. Δεν θα ισχύει πλέον αυτό. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε στη Νίκαια. Ο Ιωνικός έχει μπάτζετ που αντιστοιχεί σε δύο δικά μας συμβόλαια. Αυτοί όμως έπαιζαν με πάθος. Εσείς ήσασταν αδιάφοροι. Σαν να μην ξέρετε πού παίζετε. Οποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν θέλει, ας έρθει να λύσει το συμβόλαιό του. Δεν θα διστάσω επειδή έχετε διετή ή τριετή” είπε αρχικά ο Καρυπίδης και απαίτησε αλλαγή στάσης απ” όλους.

“Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι να αλλάξετε την κατάσταση . Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο. Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζης. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες”.

Προτεινόμενα Άρθρα