Λειψία – Ουνιόν 1-2: Με ανατροπή στο κυνήγι της Μπάγερν

από AllAboutARIS

Λειψία και Ουνιόν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα” με το νικητή να παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν στην κορυφή της Bundesliga. Το 2-1 των φιλοξενουμένων σημειώθηκε έπειτα από ανατροπή, με συνέπεια να παραμείνουν στο -1 από τους Βαυαρούς στην κούρσα τίτλου.

Ο αγώνας δεν άρχισε με καλούς οιωνούς, αφού δεν είχε φάσεις στο 1ο μέρος, παρά το γκολ του Μπένγιαμιν Χένριχς στο 24′ για τους γηπεδούχους. Η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν ο κανόνας, με την αγωνιστική δράση να μεταφέρεται στο 2ο μέρος.

Η εικόνα βελτιώθηκε, αν και μειώθηκαν αρκετά οι τελικές προσπάθειες. Η κατοχή μπάλας ήταν με το μέρος των γηπεδούχων σε επίπεδο άνω του 70%, όμως οι ευκαιρίες ήταν με τους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Γιάνικ Χάμπερερ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 72′ ο Ρόμπιν Κνόχε ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι αν και στόπερ, κάνοντας την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυσα λίγο αργότερα με τον Γιουσούφ Πόουλσεν, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ κι η Ουνιόν διατήρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα