Έκραξε τον Λάσο ο Ερτέλ: «Ήμουν ο αποδιοπομπαίος τράγος στη Ρεάλ επί των ημερών του»

από AllAboutARIS

«Απασφάλισε» κατά του Πάμπλο Λάσο ο Ερτέλ!
Ο γκαρντ της Ζενίτ, με συνέντευξη του στην ισπανική AS μίλησε για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη συνύπαρξη του με τον Ισπανό τεχνικό εκείνη την περίοδο τονίζοντας ότι αποτελούσε τον «αποδιοπομπαίο τράγο» για τον έμπειρο κόουτς.

 

Μεταξύ άλλων ο Ερτέλ αναφέρθηκε και στην περίοδο της αποθεραπείας του λέγοντας ότι η τακτική που του επέβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν λανθασμένη.
Μάλιστα ο Γάλλος παίκτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, εξαπολύοντας «βέλη» κατά και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στης AS o Ερτέλ:
« Πέρασα τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη και οι δύο πρώτες σεζόν ήταν πολύ καλές, δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά δεν ήταν. το φταίξιμο μου. Είχα καλές σεζόν. Στην τρίτη μου χρονιά τραυματίστηκα και μετά ο σύλλογος υπέγραψε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Είναι ένας προπονητής που δεν με ήθελε από την αρχή . Άρχισε να φτιάχνει πράγματα, σαν να ήμουν εγώ το πρόβλημα. Πριν έρθει ο Σάρας με αγαπούσαν όλοι, οι προπονητές και οι φίλαθλοι », ξεκαθάρισε στη συνέντευξη.
Ενώ για τον Λάσο υπογράμμισε: « Μέχρι που πήγα σε μια ντίσκο στην Αθήνα, πήγαινε πολύ καλά. Αλλά μόλις συνέβη αυτό το γεγονός, ο Πάμπλο Λάσο άρχισε να επινοεί πράγματα. Στη συνέχεια, ο ένοχος βρέθηκε γρήγορα, με χρησιμοποίησε ως αποδιοπομπαίο τράγο . Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος ή ο τελευταίος που θα κάνει πάρτι. Το υποθέτω: έκανα λάθος, έκανα λάθος. Αλλά στην αρχή δεν υπήρχαν προβλήματα, πήγαινε πολύ καλά. Ήταν μάλιστα προγραμματισμένο να μείνω στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν. Αν δεν είχα πάει στη ντίσκο, θα ήμουν ακόμα στη Μαδρίτη σήμερα».
«Στη Μπαρτσελόνα ήταν αδικία, ο προπονητής δεν με ήθελε από την αρχή. Στη Ρεάλ έκανα λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να έχω λάβει αυτή τη θεραπεία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ήμουν ο μόνος που βγήκα για πάρτι, συμμετείχαν αρκετοί. Αλλά ήμουν ο μόνος παίκτης με τον Τρέι Τόμπκινς που τους επιβλήθηκαν κυρώσεις»

Προτεινόμενα Άρθρα