Ξεπερνάει τους 50 βαθμούς και "κλειδώνει" τη 2η θέση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στους 51 βαθμούς θα φτάσει η ομάδα του Μάντζιου, εφόσον κλείσει με νίκη τη regular season.

Φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ.

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (19:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS5HD) αποτελεί την ευκαιρία της ομάδας να “κλειδώσει” τη 2η θέση στη regular season και υπό προϋποθέσεις να πάρει βαθμολογικό προβάδισμα και για τη διαδικασία των πλέι οφ που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. 

Η ομάδα του Μάντζιου έχει θεωρητικά εύκολο έργο αλλά πρέπει να προσέξει απέναντι σε έναν προβληματικό αλλά επικίνδυνο ΟΦΗ που… καίγεται για βαθμούς αφού “φλερτάρει” με τον υποβιβασμό. Οι Κρητικοί είναι στην προτελευταία θέση και ήρθαν με νέο προπονητή τον Νίκο Νιόπλια μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σίμου.

ΑΡΗΣ: Καρέ απουσιών

Τέσσερις μέρες είναι εκτός πλάνων για τον Άκη Μάντζιο. Στις δεδομένες απουσίες των Μαντσίνι (τιμωρημένος), Γκαρσία (τραυματίας), Ματίγια (τραυματίας) ήρθε τις προηγούμενες μέρες για να προστεθεί ο τραυματισμός του Κάτσε (διάταση έσω πλαγίου).

Ο προπονητής του ΑΡΗ είχε την ευκαιρία να διαχειριστέι την κόπωση ορισμένων ποδοσφαιριστών και αναμένεται να βασιστεί στα βασικά “χαρτιά” του ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

ΟΦΗ: Με Νιόπλια και Νέιρα-Σακόρ

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο σήμερα, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Σίμου, οδηγώντας τους Κρητικούς μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Οι Κρητικοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με μειωμένα προβλήματα, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, αφού Νέιρα και Σακόρ επέστρεψαν στην αποστολή. 

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιάννου, Τσιλιανίδης, Σουρνάκης, Ναμπί, Σελίμοβιτς και Βαζ.

Παράλληλα στο Ηράκλειο παρέμειναν οι τιμωρημένοι Λυμπεράκης, Σόλις, ο Βούρος για λόγους τακτικής και οι Σόουζα, Μίγγος, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Sakor, Μαρινάκης, Sturgeon, Neira, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης.  

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-26η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-ΟΦΗ (19:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζασ/Λευκάδας), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα