Τρελή πρόταση για τον Μέσι από Αλ Χιλάλ

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να παραμείνει κάτοικος Παρισιού. Ωστόσο, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να είναι απρόθυμος να το κάνει και ζητήσει λιγότερα από 3,37 εκατομμυρίων ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως. Ειδικά μετά την πρόταση που έχει λάβει από τη Μέση Ανατολή που θα τον έκανε τον παίκτη με τον μεγαλύτερο ετήσιο μισθό στον πλανήτη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mirror», η Αλ Χιλάλ έχι επί του παρόντος απαγόρευση μεταγραφών, αλλά είναι βέβαιη ότι θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε νέες μεταγραφές στις τάξεις της αυτό το καλοκαίρι. Ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, επισκέφθηκε πρόσφατα την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Πάντως πριν από μερικές ημέρες στη Γαλλία, ανέφεραν ότι η πρόθεση του Λιονέλ Μέσι είναι να συνεχίσει μια χρονιά ακόμα στο Παρίσι, για να πάει αργότερα στο πρωτάθλημα του MLS μέχρι το 2026, χρονιά του Μουντιάλ… στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα