Γκολ στις καθυστερήσεις για την Ουντινέζε και 2-2 με την Μόντσα!

από AllAboutARIS

Απίστευτη εξέλιξη και τέλος στο Ουντινέζε-Μόντσα. Το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 και τους γηπεδούχους να γλιτώνουν την ήττα στις καθυστερήσεις. Την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι πίστευαν ότι θα έφταναν σε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή.
Με την ισοπαλία αυτή και οι δύο ομάδες έμειναν στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, με την Ουντινέζε να έχει 39 βαθμούς και να έχει δύο αγωνιστικές πια, χωρίς νίκη, ενώ την Μόντσα, να έχει 35 βαθμούς και να είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

 

Στο σημερινό ματς η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Λόβριτς και διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι και το 48ο λεπτό. Στο σημείο αυτό άρχισε η αντεπίθεση της Μόντσα. Ο Κολπάνι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 56ο λεπτό ο Ροβέλα έκανε την ανατροπή στο σκορ.
Την στιγμή όμως που οι παίκτες της Μόντσα είχαν πιστέψει ότι θα έφταναν σε μια μεγάλη νίκη, είδαν τον Μπέτο να τους χαλάει τα πάντα. Στο πέναλτι που εκτέλεσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ευστόχησε και έκανε το τελικό 2-2.

Προτεινόμενα Άρθρα