«Καθάρισαν» σε δύο λεπτά και πέρασαν από το «Βαγιέκας» οι Ροχιμπλάνκος

από AllAboutARIS

Δύο λεπτά στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έφυγε με το «διπλό» (2-0) από το… καυτό «Βαγιέκας», μια από τις δυσκολότερες έδρες της La Liga, και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζοντάς τη στους δύο βαθμούς και παραμένοντας στην 3η θέση.

Η ομάδα του Σιμεόνε ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην πρώτη της πραγματικά καλή στιγμή. Οι Ροχιμπλάνκος στο 22′ ξεχύθηκαν σαν ορμητικό ποτάμι σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, η κατάληξη της οποίας είδε τον Ναουέλ Μολίνα πλασάρει σωστά από τα δεξιά για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καράσκο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ερμόζο με κεφάλια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε γερά θεμέλια νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία να φτάσουν και σε τρίτο γκολ, όμως τόσο στο 53′ όσο και το 69′ ο Μοράτα αστόχησε όντας σε καλές θέσεις. Η Ράγιο, που συνεχίζει 9η, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 62΄, εξαιτίας της αποβολής του Λεχεούνε, αλλά μπόρεσε τουλάχιστον να μειώσει χάρη στο πανέμορφο μακρινό σουτ του Φραν Γκαρθία στο 85′.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα