Οι αναγκαστικοί χαμηλοί τόνοι ως την επόμενη μέρα

από AllAboutARIS

Η χρονιά έχει ολοκληρωθεί νωρίς για τους “Κιτρινόμαυρους” και μετά τη συνέντευξη τύπου, ακολουθεί μια εκτεταμένη ησυχία.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μια χρονική στιγμή στην οποία είναι λίγο-πολύ με δεμένα τα χέρια. Τα πρωταθλήματα και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται κανονικά, κάτι που σημαίνει πως πολλά πράγματα βρίσκονται στον αέρα ενόψει της νέας σεζόν.

Και αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τον ΑΡΗ, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το κομμάτι της Ευρωπαϊκής συμμετοχής του. Όσο δεν υπάρχουν δεδομένα στα χέρια της ομάδας, δε μπορεί να συμβεί η οριστική συνάντηση-συζήτηση με τον Γιάννη Καστρίτη, αναφορικά για την επόμενη μέρα.

Παράλληλα, είναι και μια έντονη περίοδος στην οποία το βάρος έχει πέσει στο να τακτοποιηθούν όλα τα απαραίτητα θέματα προκειμένου να κατατεθεί άρτιος ο φάκελος της αδειοδότησης.

Η παρατεταμένη αυτή ησυχία, είναι και φυσιολογική σε μεγάλο βαθμό, αφού πρακτικά οι άνθρωποι του ΑΡΗ περιμένουν να μάθουν ώστε να στρώσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό.

Ακόμα και οι προσεγγίσεις σε Ισμαέλ Σανόγκο και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, αφορούν μόνο το προφορικό επίπεδο, για όλους τους παραπάνω λόγους.

Φωτογραφία: Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα