Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και… περιμένει!

από AllAboutARIS

Νέα δεδομένα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ αλλά και της τελευταίας, μετά το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή των αγώνων, επικαλούμενος μαζικά κρούσματα κορωνοϊού τα οποία έχουν προκύψει στην ομάδα του.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο (7/5) στις 12:00, φαίνεται ότι το ενδεχόμενο της αναβολής είναι πιθανό, όχι όμως και σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ θα ολοκληρώσει κανονικά σήμερα τη προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναμένοντας μέχρι αύριο τις τελικές αποφάσεις.

Σε περίπτωση πάντως που αναβληθεί η αγωνιστική αυτό δεν… χαλάει τους “Κιτρινόμαυρους”, δεδομένων των προβλημάτων που έχουν τις τελευταίες ώρες με πιο χαρακτηριστικά τους Φαμπιάνο-Πάλμα, όπως και τη κόπωση από τα διαδοχικά παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί σε περίπτωση αναβολής, είναι και το τι θα συμβεί με τους διαιτητές. Υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει να υπάρξουν εκ νέου ορισμοί διαιτητών, όπως έχει γίνει στο παρελθόν σε άλλα παιχνίδια. Η πιθανή αναβολή δίνει το χρονικό περιθώριο στη ΚΕΔ να φέρει ξένους διαιτητές που ανταποκρίνονται στη κρισιμότητα και στη σημασία της αναμέτρησης, σε αντίθεση με τον Φωτιά και τον Διαμαντόπουλο.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα