Κερνάει πικρό φινάλε στο 3.10 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα έχει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στόχος του είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με «χαμόγελα» στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League

Οι «κίτρινοι» έχουν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Τόλη Τερζή θα παίξουν πιο επιθετικά. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης στα 8 από τα 9 παιχνίδια των playoffs έχει σκοράρει και μετράει 7 ματς Goal/Goal. 

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κοστολογείται σε απόδοση 2.45!  

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει έκδηλη απογοήτευση για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. Ο Άρης φέτος σε όλα τα παιχνίδια έχει κοιτάξει στα μάτια τους «πράσινους» και στην κανονική διάρκεια στη Λεωφόρο ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Έφτασε η ώρα για μια άτυπη ρεβάνς. 

Απόδοση 3.10 να μην ηττηθεί ο Άρης (Χ2) στη Λεωφόρο!

Κοινό χαρακτηριστικό και των αντιπάλων είναι ότι υπάρχει κούραση από τα διαδοχικά ματς των play offs. Αυτό ενδέχεται να φέρει και άτσαλα μαρκαρίσματα εντός περιοχής, ενώ η τακτική ενδέχεται να πάει περίπατο. Ο διαιτητής δεν θα διστάσει να δείξει την άσπρη βούλα. Ο καταλογισμός πέναλτι κοστολογείται σε απόδοση 2.70!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα