Στο “κάδρο” και ο Ζαγαρίτης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι η μία προσθήκη για τον ΑΡΗ στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά όχι και η μοναδική πιθανότατα, με δεδομένο ότι ο Μάρβιν Πίρσμαν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν ήδη παίκτη στην αγορά και μία επιλογή συνδυάζει πολλά “θέλω” από το απλό της απόκτησης ενός αριστερού μπακ.

Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος είναι πιθανό να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Πάρμα -λήγει το 2024- και να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutaARIS.

Τα προηγούμενα 2,5 χρόνια μέτρησε μόλις 21 αγώνες με τον ιταλικό σύλλογο, βλέποντας με θετικό μάτι τον επαναπατρισμό του και την επιλογή του ΑΡΗ.

Ο παίκτης αρέσει στους “κιτρινόμαυρους” και έχει το πακέτο που κάνει “κλικ” σε Παλίκουτσα και Τερζή, μαζί με την εθνικότητα, όντας μία περίπτωση που είναι στη λίστα των επιλογών για τον αντικαταστάτη του Πίρσμαν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 14 συμμετοχές στη Serie B’, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Serie A’ τη σεζόν 2020/21.

Ο Ζαγαρίτης είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με 20 συμμετοχές στην 1η ομάδα ως το 2021, μέχρι που η Πάρμα έδωσε περίπου 400 χιλιάδες ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Ιταλίας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα