Παναγίδης: “Μακάρι να πάρω χρόνο και στα επίσημα, δουλεύω και βλέπουμε” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τη δεύτερη προετοιμασία του με τον ΑΡΗ κάνει φέτος ο Μιχάλης, κάτω όμως από πολύ διαφορετικές συνθήκες τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει ενεργό ρόλο στα φιλικά μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι θα έχει κάποιες ευκαιρίες, με τον ίδιο πάντως να κρατάει χαμηλούς τόνους μιλώντας στο AllAboutARIS Μετά το φιλικό με τη Μπότεβ.

-Ήταν το πρώτο σου 90λεπτο με την ανδρική ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Πώς το έζησες και τι έχεις στο μυαλό σου;

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Χαίρομαι που ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε όλο το ματς. Συνεχίζουμε. Δουλεύω καθημερινά για να πετύχω τον στόχο μου».

-Επειδή στο φιλικό με την Μπότεφ έπαιξες σε δύο θέσεις, εξτρέμ ή δίπλα στον Νταρίντα στα χαφ;

«Μου αρέσει πιο πολύ να παίζω εξτρέμ, αλλά προφανώς όπου θέλει ο κόουτς. Όπου με βάλει».

-Είδαμε ότι προσπάθησες να πάρεις πρωτοβουλίες, είχες διαρκή κίνηση και χωρίς την μπάλα, ήσουν μέσα σε φάσεις, είχες και 1-2 στιγμές που θα μπορούσες να σκοράρεις…

«Είναι κάτι που μου είπε ο κόουτς. Να παίρνω ενέργειες, να ζητάω την μπάλα να κάνω κινήσεις, ώστε να δείξω πράγματα. Κι αυτό έκανα».

-Τρίτο φιλικό παιχνίδι, ίσως και στο Ισραήλ και έπαιξε. Τι έχεις πάρει μέχρι τώρα, νιώθεις ότι μαθαίνεις κάτι από αυτές τις εμπειρίες;

«Αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση, με βοηθάει πολύ ο Λάζαρος (σ.σ. Χριστοδουλόπουλος), μου λέει τι να κάνω. Τον ακούω και συνεχίζουμε».

-Γενικά υπάρχει μία πολύ μεγάλη επιθυμία του κόσμου να βγάλει ο ΑΡΗΣ παιδιά από τις ακαδημίες του. Εσύ είσαι ένα από αυτά, παίρνεις τις ευκαιρίες σου. Πώς το ζεις όλο αυτό;

«Μακάρι να πάρω χρόνο συμμετοχής και στα επίσημα ματς, δουλεύω σκληρά, όπως είπα ξανά και θα δούμε».

-Ο Οντουμπάζιο σε βοηθάει καθόλου; (σ.σ. ήταν δίπλα του όσο μιλούσε).

«Ναι ναι με βοηθάει». Οντουμπάζιο: «Τοπ, τοπ παίκτης»

Προτεινόμενα Άρθρα