Αγγλία: Ομάδα 5ης κατηγορίας ετοιμάζεται να πλουτίσει αν ολοκληρωθεί μεταγραφή παίκτη!

από AllAboutARIS

Τη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ την γνωρίζουν πιθανότατα μονάχα οι φίλοι του στοιχήματος, άντε και οι φανατικοί φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι «καρακάξες» αγωνίζονται στη National League, ήτοι την 5η κατηγορία, γλιτώνοντας μάλιστα τον υποβιβασμό για δύο βαθμούς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Στο Μπέρκσαϊρ ωστόσο, βλέπουν πως το μέλλον τους ενδέχεται να αλλάξει ριζικά, αρκεί να πουληθεί ο Μαξ Κίλμαν από τη Γουλβς στη Νάπολι – με τους «παρτενοπέι» να παρουσιάζονται ως διατεθειμένοι να δαπανήσουν 40 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο αμυντικό.

Πού εμπλέκεται σε όλο αυτό η Μέιντενχεντ; Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% από το 2018, όταν και είχε πουλήσει τον Κίλμαν στους «λύκους»!

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή, στη Γιουνάιτεντ θα… πλουτίσουν, εξασφαλίζοντας ένα ποσό γύρω στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Χρήματα μπόλικα για τη National League, όπου ενδεικτικά, η Χάρτλπουλ των 2,65 εκατ. ευρώ σε αξία ρόστερ είναι η πιο πολύτιμη της κατηγορίας!

Στα… 50 χιλιάρικα εντοπίζεται η Μέιντενχεντ, που είχε λάβει 40.000€ για να παραχωρήσει τον Κίλμαν πριν από πέντε χρόνια…

Προτεινόμενα Άρθρα