Χουτεσιώτης: “Ο ΑΡΗΣ έχει τον πρωταθλητισμό στην καθημερινότητά του” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Λευτέρης Χουτεσιώτης αποτελεί ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα στον φετινό ΑΡΗ, έχοντας τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις όπως φάνηκε με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Αρχικά είπε: “Ήρθα στον ΑΡΗ για να πλαισιώσω τον Χουλιάν, να δημιουργήσουμε έναν υγιή ανταγωνισμό, να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Ο ανταγωνισμός πάντα τους κάνει όλους καλύτερους”.

Αναφερόμενος στο ρόστερ του ΑΡΗ, υπογράμμισε ότι: “Ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και πολλές δυνατότητες για υψηλούς στόχους”, ενώ παραδέχθηκε ότι:

“Ο ΑΡΗΣ είναι που συνηθίζει, πρέπει να είναι προϋπόθεση αυτό, να είναι καθημερινότητα του ο πρωταθλητισμός, τέτοιο είναι το μέγεθός του”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Είναι μεγάλη ομάδα ο ΑΡΗΣ και ένας τίτλος είναι επιβράβευση για όλους, πόσο μάλλον για τον κόσμο που στηρίζει χωρίς κάποιο συμφέρον. Η αγάπη του κόσμου είναι η πιο αθώα, η πιο καθαρή”.

Για την υποδοχή στον ίδιο είπε: “Δέχθηκα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κόσμου, από τους φίλους του ΑΡΗ. Το περίμενα, άλλωστε η πόλη κινείται σε ρυθμούς ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα