Ψάχνει αντικαταστάτη και στο βάθος… Ρόουζ

από AllAboutARIS

Όπως αποκαλύψαμε και νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Σίγουρα στο άκουσμα της είδησης υπάρχουν πολλές και μεγάλες αντιδράσεις από το σύνολο του κόσμου, διότι εκτός από την αγωνιστική αξία του, είναι και ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ μην ξεχνάμε ότι σε περίπου δύο εβδομάδες, υπάρχει και επίσημο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση όμως, απ’ ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο επί του θέματος, την ώρα που στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εκφράζεται μία βεβαιότητα για την μεταγραφή, με την πρόταση να φέρεται να είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ (1,6 εκατ. ευρώ συν μπόνους). Κι απ’ ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα χαλάσει μια τέτοια συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και μέρες, από τότε που άρχισαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό,  ο ΑΡΗΣ ψάχνει για αντικαταστάτη και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον κλείσει.

Την ίδια ώρα φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο και η περίπτωση Ρόουζ, που είχε πέσει στο τραπέζι πριν από περίπου έναν μήνα, με την προοπτική να αποκτηθούν δύο στόπερ, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Μπράμπετς. Ένας για αντικαταστάτης του Τσέχου και ο Ρόουζ ως μία ακόμη επιλογή.

Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη μιας και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακόμη δεν έχει πάρει θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα