Ο Βίκτορ Ρουίθ στο προσκήνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διαδοχικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο θέμα των στόπερ για τον ΑΡΗ,  ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση του ΠΑΟ για τον Μπράμπετς και παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Πέραν του Ρόουζ, τον οποίο η ομάδα έχει στη λίστα της έτσι κι αλλιώς, παράλληλα θα αποκτηθεί ακόμη ένας στόπερ πρώτης γραμμής εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τσέχου. Και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην τελική λίστα της ομάδας είναι ο Βίκτορ Ρουίθ.

Για τον συγκεκριμένο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στους γνώστες του ισπανικού ποδοσφαίρου. 287 συμμετοχές στη La Liga, με τη Βιγιαρεάλ να έχει σημαδέψει την καριέρα του (190 συμ..) από το 2014 έως το 2019, αγωνιζόμενος μαζί της επί σειρά ετών και στους ομίλους του Europa League.

Το… μπαμ το έκανε στην Εσπανιόλ, μέχρι που το 2011 η Νάπολι ξόδεψε 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Περίπου τα ίδια έδωσε η Βαλένθια έξι μήνες μετά για τον κάνει δικό της, μέχρι που το 2014 βρήκε το λιμάνι του στη Βιγιαρεάλ.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στη Ρεάλ Μπέτις, έπειτα από μία παρουσία στη Μπεσίκτας, με την οποία μάλιστα το 2022 κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας. Πέρυσι είχε 14 συμμετοχές.

Ο παίκτης έπεσε προσφάτως στο τραπέζι και κρίνεται με θετικό μάτι από τους ανθρώπους της ομάδας, λόγω εμπειρία και του… αριστερού ποδιού που διαθέτει. Ένα ζήτημα όμως είναι ο βαθμός ετοιμότητας που διαθέτει, μαζί με την ηλικία του.

Ολα αυτά θα ζυγιστούν τα επόμενα 24ωρα και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις, ανάλογα και με τις εξελίξεις στα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα