Ήττα για τη Σέριφ του Αποστολάκη, ισόπαλη η Σλόβαν του Σαββίδη

από AllAboutARIS

Με ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίστηκαν τα ραντεβού για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς τρεις συνολικά Έλληνες πήραν θέσης μάχης… Στη Ρουμανία η Σέριφ Τίρασπολ του Κώστα Αποστολάκη (πέρασε αλλαγή στο 89΄) τέθηκε αντιμέτωπη κόντρα στη Φαρούλ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και μαζί το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Υπερδνειστερία.

Χωρίς νίκη ολοκληρώθηκε και η προσπάθεια του Κυριάκου Σαββίδη και της Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στην Εσπεράνζ του Λουξεμβούργου, με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς χάρη στο τελικό 1-1. Ο Έλληνας μέσος πέρασε αλλαγή στο 46΄και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος του αγώνα, το οποίο βρήκε τους Σλοβάκους να μάχονται με δέκα παίκτες.

Μοναδική εξαίρεση στην… λειψυδρία των Ελλήνων αποδείχθηκε ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος πανηγύρισε μαζί με την Ελσίνκι μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Λαρν που έθεσε τους Φινλανδούς φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

Στο Conference League παράλληλα η Ντουντελάζ έκανε βήμα πρόκρισης επικρατώντας με 2-1 επί της Σέιντ Πάτρικς, τη στιγμή που Τόρσβαν και Πάιντε έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα στο Champions League:

Αστάνα – Ντιναμό Τυφλίδας 1-1
Ελσίνκι – Λαρν 1-0
Χάκεν – Δε Νιου Σειντς 3-1
Φαρούλ – Σέριφ Τιρασπόλ 1-0
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Σουίφτ Εσπεράνζ 1-1

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα στο Conference League:

Ντουντελάνζ – Σέιντ Πάτρικς 2-1
Τόρσαβν – Πάιντε 0-0

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα