Γκουντογκάν: «Υποστηρίζω από μικρό παιδί την Μπαρτσελόνα»

από AllAboutARIS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Ιλκάι Γκουντογκάν, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως από μικρό παιδί ήταν φίλαθλος των Μπλαουγκράνα.

Ο Γερμανός μέσος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην καταλανική ομάδα, ενώ μίλησε και για την ποιότητα του ρόστερ του συλλόγου. Επιπλέον ο 32χρονος παίκτης τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με την εμπειρία του στη νέα σεζόν.

«Είναι ένα όνειρο να βρίσκεσαι στην Μπάρτσα. Θυμάμαι ότι σαν παιδί παρακολουθούσα την Μπαρτσελόνα και έβλεπα την Μπαρτσελόνα του Ράικαρντ και του Πεπ. Είμαι οπαδός της Μπάρτσα, την παρακολουθούσα στενά κάθε χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος της», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουντογκάν για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι μπορώ να φέρω πολλή πείρα στο ‘τραπέζι’, αν και προφανώς υπάρχει τεράστια ποιότητα στο κέντρο της Μπάρτσα. Μπορώ να προσαρμοστώ σε διαφορετικούς ρόλους – πιο αμυντικούς και πιο επιθετικούς. Μου αρέσει να έχω την μπάλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα που αγωνίζεται όπως η Μπαρτσελόνα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα, γιατί η ομάδα είναι αυτό που μετρά στο τέλος».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα