ΜΜΕ Ονδούρας: «Ο Πάλμα στο Conference League, ο ατζέντης του… ψάχνει»

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΡΗ και θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια με την Αραράτ Αρμένια, στις 27 Ιουλίου στο Γερεβάν και στις 3 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία του 23χρονου Ονδουριανού στη… λίστα έγινε… θέμα στη χώρα του, με τους συμπατριώτες του πάντως να ισχυρίζονται ότι ο ατζέντης του εξακολουθεί να ψάχνει να βρει πρόταση που να ικανοποιεί τον ΑΡΗ.

“Ο ταλαντούχος επιθετικός της Ονδούρας, Λουίς Πάλμα, θα έχει ξανά την ευκαιρία να συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, αφού δηλώθηκε από τον ΑΡΗ για την ευρωπαϊκή διοργάνωση”, αναφέρει αρχικά η ιστοσελίδα deportestvc και προσθέτει:

“Ο Πάλμα, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ομάδων στη Γηραιά Ήπειρο, θα συνεχίσει να έχει την ευκαιρία να επιδεικνύει το ταλέντο του και να προσελκύει τα βλέμματα συλλόγων που πιθανόν θα ενδιαφερθούν για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Ο Ονδουριανός θα παίξει κανονικά τις επόμενες ημέρες ενώ ο εκπρόσωπός του ψάχνει για να βρει ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

Προτεινόμενα Άρθρα