Μάντζιος σε παίκτες: «Πιστεύω στην ομάδα γι’ αυτό είμαι εδώ»

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος έκανε την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή του στον ΑΡΗ και πριν την έναρξη της μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Γιώργο Γκουγκουλιά να κάνει τις απαραίτητες… συστάσεις και να παρουσιάζει τον Έλληνα τεχνικό στους ποδοσφαιριστές.

Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είπε: «Έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΑΡΗ φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και τον ΑΡΗ. Τραβάμε γραμμή όμως . Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Από σήμερα θέλω να σηκώστε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση . Εγώ πιστεύω στην ομάδα γι αυτό είμαι εδώ . Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα από τη νίκη.»

Ο μάνατζερ του ΑΡΗ, Γιώργος Γκουγκουλιάς βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του ΑΡΗ και παρουσίασε τον Άκη Μάντζιο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας: «Φέραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή που ξέρει την ομάδα γατί ήταν και παίκτης της ομάδας μας . Πριν 1.5 χρόνο ήταν προπονητής μας και μαζί του ο ΑΡΗΣ τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση . Ήταν απαράδεκτη η εικόνα στην Λαμία ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας και έχει δίκιο . Είναι υποχρέωση μας να τον ζεστάνουμε ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή . Η νίκη είναι μονόδρομος».

 

Προτεινόμενα Άρθρα