Ρεβάνς με… φαβορί

από Αντώνης Γκάτζιος

Με τις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα και Λειψία – Λίβερπουλ συνεχίζεται η φάση των "16" του Champions League.

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν περίπου 15 ημέρες έχει η Παρί Σεν Ζερμέν απόψε, η οποία υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα. Ενός αγώνα που είχε ολοκληρωθεί με μια τεράστια νίκη 4-1 στην Ισπανία που ουσιαστικά γέρνει την πλάστιγγα προς στην γαλλική ομάδα, που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται διαθέσιμη να πάθει το ίδιο στραπάτσο με το 2017.

Με την ψυχολογία στα… τάρταρα από την νέα εντός έδρας ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα η Λίβερπουλ υποδέχεται την Λειψία στην Ουγγαρία στη ρεβάνς του υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο.

Η πίεση στην ομάδα του Κλοπ είναι μεγάλη και στο σημερινό ματς εκτός από την πρόκριση αναζητά μια νίκη και μια εμφάνιση η οποία θα βοηθήσει στην αλλαγή του κλίματος. Ο Γερμανός τεχνικός χθες διέψευσε τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, επισημαίνοντας ότι το μυαλό του είναι μόνο στην Λίβερπουλ και υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν δίνει μεγαλύτερη σημασία πλέον στα ευρωπαϊκά ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα