Κηφισιά: Έκανε την υπέρβαση, δικός της ο Γκόμπελιτς

από AllAboutARIS

Η Κηφισιά κατέληξε σε πλήρη συμφωνία και έκανε δικό της τον 30χρονο διεθνή Σέρβο δεξιό μπακ, Μάρκο Γκόμπελιτς, ο οποίος προέρχεται από μια «γεμάτη» εξαετία στον Ερυθρό Αστέρα.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική μεταγραφή – αναβάθμιση, ενός παίκτη από… πάνω ράφι που χρειάστηκε υπέρβαση για να ολοκληρωθεί. Ο 30χρονος διεθνής Σέρβος αμυντικός την τελευταία εξαετία μέτρησε με τον Ερυθρό Αστέρα 188 εμφανίσεις, 26 στο Champions League και ισάριθμες στο Europa League, με έντεκα γκολ και 22 ασίστ. Στο παλμαρέ του έχει έξι πρωταθλήματα με τους Ερυθρόλευκους και τρία Κύπελλα, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στις επιτυχίες της ομάδας του.

Την τελευταία του χρονιά στο «Μαρακανά» είχε 20 εμφανίσεις, σκόραρε δυο γκολ και έδωσε μια ασίστ. Πρόκειται για επιθετικό δεξί μπακ – χαφ, ο οποίος έχει παίξει στην καριέρα του αρκετές φορές και στο αριστερό άκρο.

Παράλληλα με την υπόθεση του Γκόμπελιτς τρέχουν και οι εξελίξεις στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να έχουμε και σε αυτό το «μέτωπο» νεώτερα πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα