«Κιτρινόμαυρο» αουτσάιντερ περνάει από την Τούμπα

από AllAboutARIS

Ο Άρης δίνει το πρώτο φετινό ντέρμπι πρωταθλήματος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:30), στοχεύοντας μόνο στο «τρίποντο».

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανασύνταξης, καθώς άρχισαν τη σεζόν με αρνητικό πρόσημο. Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος στη διαδικασία των προκριματικών του Conference League για να μπουν στους ομίλους, ενώ άρχισαν το πρωτάθλημα με ήττες σε Ηράκλειο (3-2 από τον ΟΦΗ) και Λαμία (1-0), έφερε πίεση στο εσωτερικό και πολλές αλλαγές.

Αυτά τα αποτελέσματα οδήγησαν σε παραίτηση τον Απόστολο Τερζή, με τον Άκη Μάντζιο να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, στο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του οδήγησε την ομάδα στο παρθενικό φετινό «τρίποντο», κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-2).

Τώρα υπάρχει η μεγάλη πρόκληση του ντέρμπι στην Τούμπα, που αποτελεί ευκαιρία για το σύνολό του να πετύχει μια μεγάλη νίκη και να αναπτερωθεί ψυχολογικά.

Τα ντέρμπι δίνουν σταθερά μεγαλύτερο κίνητρο και ο Άρης καλείται να τερματίσει το άσχημο σερί από την περσινή σεζόν, όπου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον «δικέφαλο» σε κανονική περίοδο και Playoffs (0-0, 1-0, 1-2, 3-2). Ζητούμενο είναι η επιστροφή στους θριάμβους που είχαν προηγηθεί τη σεζόν 2021/2022, με 3/4 νίκες και μάλιστα με 2/2 «διπλά» στην Τούμπα με το ίδιο σκορ (0-1)! 

Πέρσι οι «κίτρινοι» είχαν προηγηθεί δύο φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ, πριν γίνει εις βάρος τους ανατροπή. Να σκοράρει ο Άρης πρώτος προσφέρεται στο 3.20, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται σκληρό και με πολλές μονομαχίες που μπορεί να οδηγήσουν σε κάρτες.

Στα περσινά ντέρμπι βγήκαν 6.7 κάρτες ανά αγώνα. To Over 6.5 κάρτες στην Τούμπα το συναντάμε στο 2.35.

Τέλος, ανάμεσα στις 700+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα