Για το… αυτονόητο κόντρα στον Παναιτωλικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

H… διαβολοβδομάδα του ΑΡΗ, με τρία παιχνίδια ως την επόμενη Κυριακή, ξεκινάει σήμερα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (17:30, AllAboutARIS TV).

Μετά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης και την ισοπαλία στην Τούμπα, οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα… ηρεμίας και με το οποίο θα βελτιώσουν την θέση τους στη βαθμολογία.

Το έργο τους είναι θεωρητικά εύκολο απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Παναιιτωλικός προέρχεται μάλιστα από τη βαριά ήττα με 0-5 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σήμερα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση.

ΑΡΗΣ: “Μέσα” ο Νταρίντα, εκτός ο Τζούρασεκ

Ο Τσέχος ήταν το ευχάριστο νέο των τελευταίων ημερών για τον Άκη Μάντζιο, σε αντίθεση με τον Νέβεν Τζούρασεκ που δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Νέο πρόσωπο είναι επίσης και ο Ζου.

Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι είναι ο Πάβιτσιτς, όπως και ο Σαβέριο που παραμένει στα “πιτς”

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ: Χωρίς τρεις στη Θεσσαλονίκη – Ντεμπούτο για Μαυρία

Ο Άγγελος Τσιγάρας ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γκάμπριελ Σούρερ, μένοντας εκτός λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Μλάντεν και Μπακάκης είναι οι άλλοι δύο απόντες για τους Αγρινιώτες, με τον Χάρη Μαυριά να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας και Μπαλντασάρα.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

5η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

17:30, Novasports

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα