Οι πέντε του Πανσερραϊκού με Κιτρινόμαυρο παρελθόν

από AllAboutARIS

Επιστροφή στη δράση για τον ΑΡΗ, ο οποίος απόψε (21/10, 20:00) υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του.

Η ομάδα των Σερρών, που φέτος το καλοκαίρι κέρδισε την άνοδό της στη Super League έχει στο ρόστερ της τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έχουν περάσει στο παρελθόν από τον ΑΡΗ. Βέβαια, από αυτούς μόνο ο ένας είναι στην αποστολή για το σημερινό ματς και πιθανότατα μάλιστα δεν θα αγωνιστεί κιόλας.

Ο λόγος για τον 23χρονο γκολκίπερ, Απόστολο Τσιλιγγίρη, ο οποίος έπαιξε στον ΑΡΗ τη σεζόν 2019-2020. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις ακόμη, οι οποίοι ωστόσο δεν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη.

Από αυτούς εκείνος με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στους Κιτρινόμαυρους είναι ο 32χρονος πλέον Δημήτρης Ανάκογλου. Ήταν στην ομάδα την τριετία 2016-2019 με μόλις 17 συμμετοχές όμως γιατί ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα, στον Πανσερραϊκό ανήκει ο 32χρονος στόπερ Αριστοτέλης Καρασαλίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014.

Επίσης, Κιτρινόμαυρο παρελθόν έχει και ο 22χρονος αριστερός μπακ, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης. Ανήκε στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2019 ως το καλοκαίρι του 2022, με 2 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και δανεισμούς σε Ολυμπιακό Βόλου και Καλαμάτα.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ ο Στέλιος Μαραγκός, που υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ τη σεζόν 2017-2018.

Προτεινόμενα Άρθρα