Ο Κάρλσον πρέπει να πάρει το μήνυμα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος σταμάτησε στις τέσσερις αλλαγές κόντρα στον Πανσερραϊκό και όλες έδωσαν κάτι για την τελική αντεπίθεση της ομάδας και την κατάκτηση μίας δύσκολης νίκης.

Σημείο αναφοράς σε αυτές τις αλλαγές όμως είναι και η απουσία ενός παίκτη, αυτή του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο Σουηδός είδε το ματς από τον πάγκο και ήταν η πρώτη φορά φέτος που δεν έπαιξε ενώ ήταν διαθέσιμος, με τον Μάντζιο να προτιμάει τον Παναγίδη ή ακόμα και τον Σαμόρα που γύρισε Πέμπτη βράδυ και μπήκε στην αποστολή με… μισή προπόνηση, παίζοντας μάλιστα και περίπου ένα μισάωρο.

Ο προβληματισμός για τον 29χρονο εξτρέμ είναι παρατεταμένος και ο Μάντζιος κατέφυγε σε λύσεις που εμπιστεύεται περισσότερο, στέλνοντας παράλληλα και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον παίκτη ότι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο στις προπονήσεις για να μπει ξανά με ενεργό τρόπο στα πλάνα του.

Ο Κάρλσον ήταν μία από τις μεγάλες επενδύσεις του καλοκαιριού που μέχρι στιγμή δεν αποδίδει, με το ευτύχημα για τον ΑΡΗ να είναι η παρουσία του Σουλεϊμάνοφ που έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού, μεγαλώνοντας κάθε εβδομάδα την απόσταση από τον Σουηδό.

Ο Σκανδιναβός είναι ένα από τα στοιχήματα του Μάντζιοου και ο τρόπος που τον διαχειρίζεται δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και ένα πλάνο αφύπνισής του.

Το μήνυμα που του έστειλε το περασμένο Σάββατο ήταν παραπάνω από ξεκάθαρο. Τώρα θα φανεί εάν ο Σουηδός το πήρε ή όχι…

 

Προτεινόμενα Άρθρα