Εμετικό σύνθημα από τους οπαδούς της Σίτι για τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

από AllAboutARIS

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών και σκόρπισε το πένθος τόσο στην οικογένεια του συλλόγου όσο και σε ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σιτι δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν τόσο πολύ από αυτήν την απώλεια όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media. Οι συγκεκριμένοι φαίνονται να τραγουδούν ένα εμετικό σύνθημα για τον Τσάρλτον κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Μπράιτον.

Οι «πολίτες» με άμεση ανακοίνωση τους καταδίκασαν τα συμβάντα αυτά, ζήτησαν συγνώμη από την συμπολίτισσα τους και αναμένεται να απαγορεύσουν δια βίου την είσοδο στο γήπεδο της ομάδας τους στα άτομα που συμμετείχαν στο εμετικό σύνθημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετικά απογοητευμένη που πληροφορήθηκε αναφορές για προσβλητικά συνθήματα από έναν μικρό αριθμό ατόμων για τον Σιρ Μπόμπι Τσάρλτον σε ορισμένους από τους διαδρόμους του Έτιχαντ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα της Premier League με την Μπράιτον.Ο σύλλογος καταδικάζει τα συνθήματα αυτά με τον πιο έντονο τρόπο και ζητάει ανεπιφύλακτα συγγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους του Σερ Μπόμπι, καθώς και από όλους όσους βρίσκονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Προτεινόμενα Άρθρα