Θέλει να “χτίσει” σερί!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στη σειρά για τον ΑΡΗ, ο οποίος απόψε στις 20:30 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στις νίκες και το… χιτσκοκικό 1-0 επί του Πανσερραϊκού, ψάχνοντας απόψε ακόμη ένα “τρίποντο” που θα τους βοηθήσει να ανέβουν βαθμολογικά, ψυχολογικά και παράλληλα να “χτίσουν” ‘ενα σερί νικών για πρώτη φορά φέτος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται στο “Βικελίδης” με κακή ψυχολογία και μόλις μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, αναζητώντας πάση θυσία βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Με τις… γνωστές απουσίες

Η εβδομάδα κύλησε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο και με καλή ψυχολογία από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες παικτών όπως οι Ρουπ, Βέλεθ, Ζουλ και Σαβέριο μετακύ άλλων, μαζί και με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που αφορά τον Ρόναλντ Ματαρίτα (ενοχλήσεις στο πόδι).

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Karlsson, Suleymanov, Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με αρκετές απουσίες στη Θεσσαλονίκη

Με πολλά προβλήματα απουσιών κατέστρωσε τα πλάνα του ο Θανάσης Στάικος, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκάρο, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Αλ. Λώλη, Ν. Λώλη, Μίνα, Τσίρη, Ναούμη, Κύρκο και Βρακά.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λέο, Τζίνο, Τζίμας, Πανάγου, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε, Έφορντ

Η «ταυτότητα» του αγώνα

9η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:30, Novasports

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Ευάγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα