Καστρίτης: “Σκληρός τρόπος για να χάσουμε – Τα παιδιά το πάλεψαν”(vid)

από AllAboutARIS

Για ένα ματς που κρίθηκε στην άμυνα και σε κάποια πράγματα που ο ΑΡΗΣ διαχειρίστηκε λάθος έκανε λόγο ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κλουζ.

“Προφανώς ήταν ένας σκληρός τρόπος να χάσουμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έδωσαν τοι 100%. Δεν υπήρχε πολύ ποιότητα στο ματς και κρίθηκε στην άμυνα. Οι παίκτες μου στέκονται στην τελευταία κατοχή αλλά είναι άδικο να μένουμε μόνο σε αυτό. Υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Κολοσσό”, ήταν όσα ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Για την ευκαιρία που έχασε ο ΑΡΗΣ και τί μέτρησε… : “Σε αυτές τις περιπτώσεις μας αρέσει να λέμε για τύχη ή ότι όποιος κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Υπήρχαν στιγμές στο ματς που θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες… Αλλά αυτό που λέω για μία διαφορετική διαχείριση, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Η Κλουζ έχει 4-5 παιδιά στην περιφέρεια που πιέζουν πάρα πολύ. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί να… στραγγαλίσει τον αντίπαλό της. Με τα προβλήματά μας και την απουσία της τελευταίας στιγμής με τον Τολιόπουλο, δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις”.

Για τους τραυματισμούς και αν περιμένει επιστροφές ως τον Κολοσσό ανέφερε ότι, “εμείς πάμε μέρα-μέρα. Το ιατρικό προσωπικό κάνει το καλύτερο δυνατό. Τα παιδιά δουλεύουν για να επανέλθουν. Βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται και θέλουν να συνεισφέρουν. Ευελπιστώ να έχω τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο στη Ρόδο”.

Τέλος ρωτήθηκε για τον Καρ, το ηθικό του και τη διαχείρισή του σημειώνοντας ότι, “δεν έχει κανένα πρόβλημα το ηθικό του. Δεν είναι καθόλου δίκαιο να δείχνουμε με το δάχτυλο κάθε φορά που κάποιος δεν παίζει καλά. Δεν υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για κανέναν…”

Προτεινόμενα Άρθρα