O Κατσίβελης προσαρμόστηκε στον ρόλο του

από Γιώργος Γκάτος

Η έλευση του Δημήτρη Κατσίβελη το καλοκαίρι, προκάλεσε ενθουσιασμό, γιατί ο ΑΡΗΣ απέκτησε έναν έμπειρο περιφερειακό παίκτη, με αμυντικές περγαμηνές, ο οποίος παράλληλα θα του προσέφερε λεπτά ηρεμίας στην οργάνωση των επιθέσεων.

Ο Έλληνας γκαρντ ανεβάζει σταδιακά, εδώ και 4-5 παιχνίδια, την απόδοση του, δίνοντας στους “Κιτρινόμαυρους” το καθαρό μυαλό που θέλουν στην οργάνωση.

Είναι σαφές πως ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος έχασε μερικές εβδομάδες προετοιμασίας, χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί στον ρόλο του, αλλά πλέον είναι συνεπείς στις εμφανίσεις του.

Όσο οι “Κιτρινόμαυροι” βελτιώνουν την επιθετική κυκλοφορία τους (η δημιουργία δεν είναι θέμα playmaker μόνο), ο Δημήτρης Κατσίβελης παίρνει πρωτοβουλίες και βγάζει στο παρκέ το κάθετο παιχνίδι, κερδίζοντας φάουλ και βολές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η μπάλα πηγαίνει με ασφάλεια στα χέρια του, σε μια χρονική περίοδο που η περιφέρεια “ψάχνεται” με δίδυμα και αυτοματισμούς.

Και πια φαίνεται πόσο άνετα νιώθει, καθώς μετά από ένα ημίχρονο στο οποίο δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε, επηρεασμένος και από τις ενοχλήσεις στη μέση του, βγήκε μπροστά στο τέλος και ουσιαστικά “καθάρισε” το παιχνίδι.

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα