Μποχωρίδης: “Παλέψαμε αλλά μας μένει μια πικρία για το αποτέλεσμα” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την προσπάθεια των συμπαικτών του, τη πικρία που μένει μετά την ήττα σε κλειστά παιχνίδια και το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που πλησιάζει.

“Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα απέναντι μας. Κρατάμε την προσπάθεια. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πάρα πολύ, ειδικά μετά τις συνεχόμενες ήττες. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι” δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις στα τελευταία λεπτά:

“Προτιμώ να σταθούμε στα δικά μας λάθη. Δεν έχω δει την φάση. Όταν φτάνεις το παιχνίδι στη μια κατοχή, σίγουρα και εσύ ευθύνεσαι κάπου. Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε περισσότερο και να μην πάει το παιχνίδι στη μια κατοχή και να κερδίζαμε νωρίτερα. Θα κοιτάξουμε ξανά τα λάθη μας και προχωράμε στο επόμενο απαιτητικό παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο.”

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια παρά την ήττα:

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι μετά από μια ήττα. Πάντα θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για τον κόσμο μας. Παλέψαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε για τη νίκη και μας μένει μια πικρία για το αποτέλεσμα.”

Για τον απολογισμό ως τώρα στο Eurocup:

“Είναι μεγάλη η διοργάνωση. Όλα τα παιχνίδια που χάνονται έτσι, μας πονάνε γιατί χάνονται ευκαιρίες για βαθμολογική ανάσα. Δεν έχουμε χρόνο να καθίσουμε να σκεφτούμε ούτε τα παιχνίδια που κερδίσαμε στο πόντο ούτε τα παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Πρέπει να κάνουμε τις υπερβάσεις μας.”

Ενώ τέλος, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα:

“Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει δείξει την ποιότητα της φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε μια νίκη που χρειαζόμαστε.”

Δείτε τα όσα δήλωσε στον φακό του Novibet AllAboutARIS TV:

Προτεινόμενα Άρθρα