Μηνάς Νταβράνης: «Στόχος όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να μην κάνουμε ούτε ισοπαλία»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, Μηνάς Νταβράνης, μίλησε στην εκπομπή «Η ΩΡΑ του ΑΣ ΑΡΗΣ» με την Ελένη Γρηγοράκη, όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά και την καθημερινότητα του τμήματος.
Αρχικά τόνισε: «Δεν είχα ασχοληθεί ξανά με το γυναικείο ποδόσφαιρο και πραγματικά είναι πιο εύκολο σε σχέση με τα αγόρια μιας και ήμουν παλιότερα σε ομάδες Κ16, Κ17. Είναι πολύ πειθαρχημένα τα κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη φουρνιά αλλά πραγματικά είναι μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις, δουλεύουν σκληρά. Είμαστε μία φοβερή οικογένεια και δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».
Επίσης τόνισε όσον αφορά τους φετινούς στόχους: «Έχουμε παίξει τρία επίσημα παιχνίδια και η ομάδα είναι αήττητη, ούτε και στα φιλικά. Ο στόχος δεν είναι απλά το πρωτάθλημα αλλά να μην κάνουμε ούτε ισοπαλία. Το υλικό είναι με 5-6 αθλήτριες από πέρυσι και εικόνες από την Α’ Εθνική και τα έχουμε πλαισιώσει με κορίτσια από 13 χρονών, μέχρι και 30 ετών. Ήταν επιλογή μας να έχουμε ένα μικρά αριθμητικό ρόστερ, έχουμε 18 αθλήτριες ενεργές. Ήρθαν και άλλες αθλήτριες αλλά δεν τις πήραμε. Θεωρήσαμε πως με ένα τέτοιο ρόστερ θα έχουμε συμμετοχές, θα παίζουν όλες, θα συμμετέχουν όλες στις προπονήσεις. Θέλαμε λοιπόν να έχουμε ένα ρόστερ όπου θα παίζουν όλα τα κορίτσια, δεν ήθελα να αφήσω κάποια απέξω. Έτσι πήραμε με την Ρία Κολλήγα που είναι η υπεύθυνη, αυτή την απόφαση. Ένα πρόβλημα που έχουμε είναι πως παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν κάνουμε προπόνηση αλλά συνεχίζουμε».
Επίσης τόνισε: «Αγωνιζόμαστε στην Β΄ Εθνική όπου έχει τέσσερις ομίλους και οι πρώτοι θα παίξουν μεταξύ τους και θα ανέβουν οι τρεις στην Α’ κατηγορία, ένας θα μείνει εκτός. Στον όμιλο μας είναι 9 ομάδες, με γεωγραφικά κριτήρια. Το πιο μακρινό νότια είναι ο Βόλος και στα βόρεια η Ροδόπη».
Όσον αφορά την συνεργασία με την ΠΑΕ είπε: «Η ομάδα ανήκει στην ΠΑΕ και όχι στον Α.Σ. ΑΡΗ. Πριν ξεκινήσουμε μας κάλεσε η κ. Καρυπίδη, πολύ φιλόξενη, επικοινωνιακή και ήθελε να μας γνωρίσει. μας ζήτησε την άνοδο, τι άλλο να μας ζητήσει. Υπάρχει καλή συνεργασία και πραγματικά ότι θέλουμε το έχουμε».

 

Προτεινόμενα Άρθρα