"Τελειώνει" ο Πασχαλάκης (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Εξαιρετικά δυσοίωνο είναι το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην Τούμπα μετά από όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Libero 107,4.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “ΤΡΟΪΚΑ”, είναι πολύ πιθανό ο διεθνής τερματοφύλακας να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, μετά την επίθεση και τις γροθιές που δέχτηκε μετά το 0-2 του ΑΡΗ, χθες στην Τούμπα.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες ακόμη και για πρόωρη λύση του συμβολαίου του Πασχαλάκη που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Όπως όλα δείχνουν πάντως φαίνεται πως αυτός θα πληρώσει το μάρμαρο για όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας.

Θυμίζουμε ότι μετά το 0-2 του ΑΡΗ, οπαδός πέταξε μπουκάλι προς το σημείο όπου κάθονται οι αναπληρωματικοί το οποίο βρήκε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αντέδρασε σε έξαλλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να πρέπει να τον συγκρατήσουν οι συμπαίκτες του.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια, αφού οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας όπου υπήρξε νέα ένταση, και με τον Πασχαλάκη αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα