Χάμες: «Μου έλεγαν να μην κυκλοφορώ ολόγυμνος μετά το μπάνιο και εγώ φοβόμουν»:

από AllAboutARIS

Το πέρασμα του Χάμες Ροντρίγκες στην Αλ Ραϊάν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο ίδιος δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην ομάδα από το Κατάρ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έπειτα από έναν χρόνο, με προορισμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων στάθηκε στην κουλτούρα των Αράβων, τονίζοντας πως αυτή έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη δυσκολία προσαρμογής του. Ο ίδιος ανέφερε πως δεχόταν επικριτικά σχόλια από τους συμπαίκτες του για το γεγονός πως κυκλοφορούσε γυμνός στα αποδυτήρια μετά από μπάνιο.

«Στο ποδόσφαιρο, το σύνηθες όταν κάνεις μπάνιο είναι αργότερα να κυκλοφορείς δίχως ρούχα. Οι συμπαίκτες μου όμως ερχόντουσαν και μου λέγανε: “Δεν γίνεται να μένεις γυμνός”. Άρχισα να φοβάμαι», ανέφερε σε πρώτο χρόνο. Σε δεύτερο στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο έτρωγαν οι ντόπιοι, λέγοντας πως σιχαινόταν να μοιραστεί φαγητό διότι όλοι έτρωγαν με τα χέρια.

«Εκεί όλοι τρώνε με τα χέρια τους και αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εμένα. Όλοι βουτάγανε τα χέρια τους στο φαγητό και όταν μου έδιναν και εμένα να φάω απαντούσα πως δεν θέλω. Τους έλεγα ότι είναι τρελοί», τόνισε συγκεκριμένα.

Προτεινόμενα Άρθρα